expositie

Zine: Steur 92

Voorkant van zine. Steur 92 in grote zwarte letters over een collage van handgeschreven aantekeningen.

Eind 2018 heb ik samen met Herma Steur gewerkt aan haar expositie in Grafisch Atelier Hilversum. Al doende ben ik dagboeknotities gaan maken om onze ontmoetingen, gesprekken, beslissingen te documenteren.

Deze publicatie brengt die aantekeningen, beeldmateriaal en enkele teksten bijeen. Een persoonlijke herinnering aan een bijzondere samenwerking met een bijzonder mens.

Jubileumtentoonstelling ‘50 jaar grafisch werk’

Flyer: donker blauwgroene vlek met daarop witte tekst.

Grafisch Atelier Hilversum nodigt u van harte uit voor de opening van haar jubileumtentoonstelling ‘50 jaar grafisch werk’.

De opening is op zondag 9 september om 15.00 uur op het Atelier.

Grafisch Atelier bestaat 50 jaar. Daarom exposeren we dit jaar op twee locaties tegelijk: het Raadhuis in het Dudokpark en het Grafisch Atelier op de Noorderweg. De tentoonstelling is te zien van 9 september tot en met 24 oktober 2018.

Tijdens de tentoonstelling is vooral hedendaags werk te zien. Een aantal kunstenaars heeft zich laten uitdagen om voor de gelegenheid een serie van 50 werken te maken. Daarnaast is er in het Grafisch Atelier een kleine terugblik in de tijd te zien.

Lees er meer over op de site van Grafisch Atelier Hilversum.

Tags

Groepsexpositie “Nieuw werk”

Een dameshand heft een wijnglas gevuld met water, er drijft een wolk groene inkt in.

Grafisch Atelier Hilversum presenteert haar jaarkaarthouderstentoonstelling Nieuw werk!, van 17 september tot 29 oktober 2017.

We nodigen u uit voor de opening van de tentoonstelling op zondag 17 september om 15.00 uur.

U bent van harte welkom!

Grafisch Atelier Hilversum
Noorderweg 96b
1221AB Hilversum
www.gahilversum.nl
ma-vrij geopend van 9-14 uur.

Tags